Trivselträffar – RPG
I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika och med start 13.30. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor.

Trivselträffar för RPG vårterminen 2019 startar onsdag 30/1. Klicka här för hela vårterminens program.

Onsdag 8/5 – Vårutflykt. Klicka här för mer info!

Herrsoppa
Några gånger inbjuder herrarna till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag. Program för våren är inplanerat till följande datum:
19/2 ”Paulus – ängslig och tuff och mycket annat” Per Olof Svärdhagen om Paulus I
19 /3 med Göran Ivarsson Leksand – om Indien
Tid alltid 18.30! Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan

Kvinnofrukost
Några gånger per termin bjuder kvinnorna in till en god lördagsfrukost med efterföljande program. Första tillfället för vårterminen 2019 blir lördagen 9 mars. Avgift 60 kr
– Ämne:  Kvinnor i Jerusalem
– Talare: Malin Cederholm,  frälsningsofficer i Falun

Samtalsgrupper
Olika studie-och samtalsgrupper finns också i Nybrokyrkan. Se aktuellt program eller kontakta pastor Thomas Magnusson.

Stickcafé
Stickcaféet fortsätter i höst i Nybrokyrkan och då med start torsdag 10 januari kl 09:30-12:00 och därefter datumen 24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 25/4, 9/5. Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan
Vårens program – klicka här!