Trivselträffar – RPG
I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika och med start 13.30. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor.

OBS! Trivselträffar 18/3, 25/3, 1/4, 15/4, 22/4, 29/4 och 6/5 är inställda på grund av risken för spridning av Coronaviruset
Uppdaterat program för våren hämtas här.

Herrsoppa
Några gånger inbjuder herrarna till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag.

Första herrsoppan blir tisdagen 25 februari. ”Mchukwi mission hospital Tanzania. Christer Winninge berättar och visar bilder från arbetet där.

Herrrsoppa den 17 mars är inställt på grund av risken för spridning av Coronaviruset
”Missionen gör vi alla tillsammans” Kvällens gäst Hans Engström ”
Förberedning av  landningsbana i Lemera, Syd-Kivu Kongo
för flyget MAF och Panzisjukhusets, Doktor Dennis Mugwegi.

Tid alltid 18.30! Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan

Samtalsgrupper
Olika studie-och samtalsgrupper finns också i Nybrokyrkan. Se aktuellt program eller kontakta församlingens pastor.

Stickcafé
Stickcaféet fortsätter under våren 2020 på torsdagar i Nybrokyrkan – ingång från Nybrogatan. Start torsdag 9/1 kl 09.30. Klicka här för att se vårens program!
Stickcaféet är inställt 19/3, 2/4 och 16/4 på grund av risken för spridning av Coronaviruset