Trivselträffar – RPG
I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika och med start 13.30. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor.

Trivselträffar för RPG vårterminen 2020 startar onsdag 29/1 i Centrumkyrkan ”Frälsningsarmén del 2. Vi sjunger tillsammans ur deras sångskatt” med Göran Klemetz. Vårens hela program hämtas här.

Herrsoppa
Några gånger inbjuder herrarna till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag.

Nästa Herrrsoppa blir tisdagen den 17 mars

Tid alltid 18.30! Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan

Samtalsgrupper
Olika studie-och samtalsgrupper finns också i Nybrokyrkan. Se aktuellt program eller kontakta församlingens pastor.

Stickcafé
Stickcaféet fortsätter under våren 2020 på torsdagar i Nybrokyrkan – ingång från Nybrogatan. Start torsdag 9/1 kl 09.30. Klicka här för att se vårens program!