Trivselträffar – RPG
I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika och med start 13.30. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor.

Trivselträffar för RPG höstterminen 2019 startar onsdag 11/9 och då med en samling i Centrumkyrkan. Övriga samlingar i september
18/9  Trivselträff i Nybrokyrkan ”Karolinskt trosliv och fångars elände” Ett historiskt program med Christer Arvidsson
25/9  Trivselträff i Centrumkyrkan

Höstens program kommer att kunna hämtas här.

Herrsoppa
Några gånger inbjuder herrarna till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag. Program för hösten 2019 kommer att bli under oktober – november. Mer information kommer!
Tid alltid 18.30! Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan

Samtalsgrupper
Olika studie-och samtalsgrupper finns också i Nybrokyrkan. Se aktuellt program eller kontakta pastor Thomas Magnusson.

Stickcafé
Stickcaféet fortsätter under hösten 2019 på torsdagar i Nybrokyrkan – ingång från Nybrogatan. Start torsdag 5/9 kl 09.30. Klicka här för att se höstens program!