Nybrokyrkan hyr ut lokaler till föreläsningar, konserter m.m. Varje månad upptäcker fler organisationer och företag fördelen med att hyra lokal av oss. De brukar uppskatta de personliga bemötandet, de flexibla och vackra lokaler samt det mycket förmånliga prisläget. Närheten till järnvägsstation, busslinjer, parkering och centrum talar också för att en dag hos oss blir lyckad! Enligt brandskyddet får det inte finnas mer än 200 personer i hela fastigheten.

Kyrksalen
kyrka inne 020
Kyrksalen har plats för 190 gäster. Här finns en rymlig estrad lämplig för konserter eller föreläsningar. Kyrksalens akustik hör till en av Faluns bästa. Kyrksalen kostar 700:- per timme eller 3500:- per dag att hyra. Kyrktorget ingår också i detta pris.

Kyrktorget
kyrka inne 035

Kyrktorget rymmer 100 personer sittandes runt mindre bord eller 150 personer utan bord. Lokalen är utmärkt för föreläsningar och seminarier med gruppdiskussioner. Kyrktorget kostar 360:- per timme eller 1800:- per dag att hyra.

Församlingssalen
Församlingssalen är ett mindre rum i vår suterrängvåning. Här ryms 30 personer runt bord. Församlingssalen kostar 210:- per timme eller 900:- per dag att hyra.

Ungdomsvåning
Med Ungdomsvåningen avses Nybrokyrkans suterrängvåning – exkl köket. Ungdomsvåningen  kostar 360:- per timme eller 1800:- per dag att hyra.

Mysingen
Mysingen är ett mindre rum i vår suterrängvåning. Här ryms c:a 20 personer runt bord. Mysingen kostar 210:- per timme eller 900:- per dag att hyra.