(Klicka r för text nedan i pdf-format!)

Vill du arbeta med barn och ungdomar i kyrkan? Vi söker dig som älskar barn, ungdomar och Jesus och vill arbeta med vårt barn- och ungdomsarbete tillsammans med de ideella krafter som finns.

Equmenia Falun bedriver verksamhet för barn och unga utifrån den kristna trons bekännelse att Gud har kärlek till varje människa på vår jord och i vår stad. Det gör att vi vill bedriva verksamhet där alla ska känna sig sedda och välkomna, samt där man får upptäcka och utforska den kristna tron. Vi önskar att Equmenia Falun är en plats för gemenskap, för växande och för lärjungaskap.

Barn och ungdomsverksamheten i Equmenia Falun består idag av en öppen förskola för småbarnsfamiljer (öppen 1-2 förmiddagar/vecka), söndagsskoj (under gudstjänsttid), scout (varannan onsdag), tonår på fredagkvällar samt sportaktiviteten PULS.
Läs mer om vår verksamhet på: http://www.nybrokyrkan.se/equmenia/

Vi söker:

Dig, ​​en tjej eller kille, som tror att Kristus är Herre och vill dela din tro med andra, är social och utåtriktad och vill bygga relationer med människor i alla åldrar. Vi vill att du ska leva nära barn och ungdomar samt har förmåga att låta barn och ungas perspektiv genomsyra församlingens arbete. Du ska också kunna inspirera, utmana och utbilda andra i arbetet med barn och ungdomar. Relevant utbildning/erfarenhet från liknande arbete krävs, men stor vikt läggs även på personlig lämplighet. Tidigare ledarerfarenheter från annan församling är meriterande. Körkort erfordras.

Dina arbetsuppgifter är att:

• leda och utveckla barn- och ungdomsverksamheten och dess grupper tillsammans med ideella ledare
  • följa med barn och ungdomar på läger
  • ha kontakt med de familjer som berörs av församlingens barn- och ungdomsverksamhet
  • vara en förebild i kristet lärjungaskap för barn och ungdomar

Anställningsvillkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 50-100%. Omfattningen bestäms efter lämplighet och sökandes önskemål. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Ansökan:

Skicka din ansökan via epost till: ​henrietteskovborg@gmail.com
Bifoga personligt brev och CV
Sista ansökning: ​31 januari 2019