Trivselträffar – RPG
I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor. Trivselträffarna för höstterminen 2017 startar igen onsdagen september. Klicka här för att hämta höstterminens program!

Bibelkvällar med Markus
Fyra kvällar med Markus, evangelisten. Torsdagarna 5 okt, 19 okt, 2 nov och 16 nov. Klicka här för mer info!

– Herrsoppa
Några gånger inbjuder herrarna till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag. Planerade datum för hösten 2017 är tisdag 24 oktober (klicka här för info) samt tisdag 21 november.

– Kvinnofrukost
Några gånger per termin bjuder kvinnorna in till en god lördagsfrukost med efterföljande program.Planerade datum för hösten 2017 är lördag 23 september (klicka här) samt lördag 28 oktober.

– Samtalsgrupper
Olika studie-och samtalsgrupper finns också i Nybrokyrkan. Se aktuellt program eller kontakta pastor Per Olof Svärdhagen.

– Stickcafé
Stickcaféet fortsätter i höst i Nybrokyrkan och då med start torsdag 31 augusti kl 09:30-12:00. Klicka här för höstens program.