Trivselträffar – RPG
I samverkan med Centrumkyrkan har vi nästan varje onsdag dagledigträffar med program, andakt och fika och med start 13.30. Programutbudet är varierat och innehåller allt från ren underhållning till djupa livsfrågor. Trivselträffarna för höstterminen 2018 – Klicka här för programblad!

Herrsoppa
Några gånger inbjuder herrarna till en kväll med hemlagad soppa och ett intressant föredrag. Program för hösten är inplanerat till följande datum: 23 okt med Håkan Nyberg som talare och 20 nov med Urban Grenmyr som talare. Tid alltid 18.30! Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan

Kvinnofrukost
Några gånger per termin bjuder kvinnorna in till en god lördagsfrukost med efterföljande program. Under hösten 2018 planeras två tillfällen (tid alltid 10.00)
Lördag 29 september med tema Våga leva. Möten i Indien i tal och bild.  Aina Dalentoft
Lördag 27 oktober. Elin Lagerhäll medverkar med tema ”Att gräva efter själens guld – en resa i Alaska”

Samtalsgrupper
Olika studie-och samtalsgrupper finns också i Nybrokyrkan. Se aktuellt program eller kontakta pastor Thomas Magnusson.

Stickcafé
Stickcaféet fortsätter i höst i Nybrokyrkan och då med start torsdag 6 september kl 09:30-12:00 och därefter datumen 6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 29 /11. Plats – Nybrokyrkan och ingång från Nybrogatan
Höstens program – klicka här!