Ungdomsledare till Nybrokyrkan Falun sökes

Vill du arbeta med barn och ungdomar i kyrkan? Vi söker dig som älskar barn, ungdomar och Jesus och vill arbeta 10-100% med vårt barn- och ungdomsarbete tillsammans med de ideella krafter som finns.

Equmenia Falun bedriver verksamhet för barn och unga utifrån den kristna trons bekännelse att Gud har kärlek till varje människa på vår jord och i vår stad. Det gör att vi vill bedriva verksamhet där alla ska känna sig sedda och välkomna, samt där man får upptäcka och utforska den kristna tron. Vi önskar att Equmenia Falun är en plats för gemenskap, för växande och för lärjungaskap.

Barn och ungdomsverksamheten i Equmenia Falun består idag av:

• Söndagsskoj
  • Scout
  • Tonår
  • PULS
  • 18+

Läs mer om vår verksamhet på: http://www.nybrokyrkan.se/equmenia/

Vi söker:

• Dig som tror att Kristus är Herre och vill dela din tro med andra
  • Dig som är social och utåtriktad och vill bygga relationer med människor i alla åldrar
  • Dig som vill leva nära barn och ungdomar och har förmåga att låta barn och ungas perspektiv genomsyra församlingen arbete
  • Dig som kan och vill inspirera, utmana och utbilda andra i arbetet med barn och ungdomar
  • Dig som har relevant utbildning/erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt läggs även på personlig lämplighet. Tidigare ledarerfarenheter från annan församling är meriterande
  • Körkort erfordras

Dina arbetsuppgifter:

• Leda och utveckla barn- och ungdomsverksamheten och dess grupper tillsammans med ideella ledare
  • Följa med barn och unga på läger
  • Knyta an till familjer utanför församlingen som är i kontakt med barn- och ungdomsverksamheten
  • Vara en förebild i kristet lärjungaskap för barn och unga

Anställningsvillkor:

Tjänsten är en (alternativt två) tillsvidareanställning med omfattning 10-100%. Omfattningen bestäms efter lämplighet och sökandes önskemål. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Ansökan:

Skicka din ansökan via epost till: maja.carlquist@gmail.com

Bifoga personligt brev och CV

Har du frågor?